GORINCHEM – De lancering van het nieuwe concept De Installateur van de Toekomst in Evenementenhal Gorinchem is op 14, 15 en 16 mei 2019 positief ontvangen, dat laat beursorganisator Easyfairs weten. Ruim 2000 vakprofessionals uit de installatie- en elektrobranche hebben in deze drie dagen oplossingen kunnen vinden op uitdagingen waar zij op de werkvloer tegenaan lopen. “We hebben de installateur in Zuidwest-Nederland voorzien van kennis over onderwerpen en producten die hem of haar voorbereiden op de toekomst. Er is een goede basis gelegd voor de volgende edities in Hardenberg en Gorinchem”, zegt Mathilde Koniuszek namens de beursorganisatie.

 

Het platform waarop E en W samenkomen werd in 2018 geïntroduceerd in Hardenberg. Voor Gorinchem was de editie van vorige week een eerste kennismaking. Aan deze lancering namen in totaal 84 exposanten uit de installatie- en elektrobranche deel en meer dan 2.000 vakprofessionals bezochten het event. Koniuszek: “De exposanten waren tevreden over de bezoekerskwaliteit. Dit wordt ook bevestigd door de bezoekersstatistieken. Hieruit komt naar voren dat ruim 60 procent van de bezoekers een functie bekleedt met (mede)beslissingsbevoegdheid. Dit resulteerde daarom in inhoudelijke en effectieve gesprekken met de exposant.”

 

Voor de bezoekende vakprofessional waren iedere dag verschillende kennis- en praktijksessies op de beursvloer te volgen die inspeelden op thema’s als efficiënt werken, duurzaamheid en digitalisering. Deze sessies werden goed bezocht en de bezoekers geven aan dat de juiste onderwerpen werden behandeld. Hierdoor hebben ze kennis opgedaan die ze direct in hun vakgebied kunnen toepassen en daarmee vooruit kunnen.

 

“Het was een goede lancering van het concept in Zuidwest-Nederland. We hebben uitvoerig gesproken met de exposanten en bezoekers om de basis van het concept verder te ontwikkelen. Die feedback nemen we nu mee in aanloop naar de editie in Hardenberg op 10, 11 en 12 september 2019. Ook hier wordt De Installateur van de Toekomst als overkoepelend concept geïntroduceerd en de thema’s en de insteek van de kennis- en praktijksessies worden daar ook doorgevoerd. De eerstvolgende editie van De Installateur van de Toekomst in Gorinchem zal in het voorjaar van 2021 plaatsvinden”, aldus Koniuszek

Deel dit bericht

Scroll naar top