Easyfairs introduceert EasyGo

EasyGo is vanaf 2020 onderdeel van Installatie & Elektro. Een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Als exposant haal je met Easygo nog meer uit jouw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

EasyGo in een notendop

Met de komst van EasyGo is het extreem eenvoudig om jouw bereik, zichtbaarheid en ROI te boosten. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven je de keuze, afhankelijk van jouw doelstellingen: een betere zichtbaarheid of meer leads. Of misschien juist beide? Wij raden het pakket GoPlus aan om jouw zichtbaarheid te verbeteren en om meer leads te verzamelen.

Als exposant...

wordt je online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. Je maakt een keuze uit de vier EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit bij de vooraf gemaakte beursdoelstellingen.

Je vult voorafgaand aan de beurs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event.

 

Je hebt zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante exposanten scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) en na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande exposanten direct in de mailbox. Als exposant is het daarom van belang om je online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

 

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

Scroll naar top