Waarom bezoeken?

De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staat Installatie & Elektro Gorinchem drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Hoe bereid jij je voor op de toekomst?

Duik in de toekomst van E- en W-installatietechniek. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe ga jij je hierop voorbereiden? De Installateur van de Toekomst beantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s:

  

Kennis- & praktijkprogramma

De Installateur van de Toekomst biedt je oplossingen voor vraagstukken waar jij in de (nabije) toekomst als installateur mee te maken krijgt. Zoals in het Installatie- en Elektrotheater! Tijdens kennis- en praktijksessies worden onderwerpen behandeld die een helpende hand gaan bieden bij jouw uitdagingen op de werkvloer.

Netwerken & ontmoeten

Een bezoek aan Installatie & Elektro is hét moment om te netwerken met (potentiële) relaties uit de E- en W-installatiebranche. Door het all-in concept van de beurs kan onder het genot van een hapje en een drankje het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak.

 

Druk overdag? De beurs is ook ’s avonds te bezoeken tot 21:00 uur.

Scroll naar top